De ce franciza MEDITERRANO urban FOOD?

Conceptul a fost implemenatat in piata Gastro din Bucuresti in anul 2021 pe 15 ianuarie din dorinta abordarii sanatoase a segmentului Fast Food, si reinventarea gastronomica a produselor autentice din zona Mediteraneana.
MEDITERRANO, aduce in piata Gastro conceptul de Urban Food – mancarea preparata rapid, dar cu atentie sporita in mixarea materiilor prime si a ingredientelor din bucataria Mediteraneana.

Care sunt beneficiile francizei MEDITERRANO?

Fiind un Brand creat in perioada pandemiei, MEDITERRANO a intrat in piața Bucureșteană cu o noua abordare a segmentului de Fast FOOD, prin o noua abordare a bucătăriei mediteraneene prin pastrarea rețetelor autentice, preparate rapid pentru a elimina timpii de așteptare. Gustul autentic și materiile prime importate din Grecia au făcut din MEDITERRANO un Brand puternic ce a câștigat o cota de piața rapid, ducând la expansiunea in București si deschiderea celorlalte locații in mai puțin de un an si jumătate.

Cât de repede îmi recuperez investiția?

În urma studiului de piață efectuat de partenerii noștri avizați în acest scop, recuperarea investiției inițiale se poate face între 12 și 18 luni de la deschidere.

În cât timp pot să am restaurantul la cheie?

În maxim 45 de zile de la efectuarea tuturor diligentelor necesare, studiilor de piață, găsirii și vizionării spațiului, echipa noastră compusă din specialiști pot realiza amenajare și ultilarea spațiului în timpul specificat mai sus.

Aplică pentru franciză​

Formular Franciza