Despre noi

Mediterrano
Urban Greek Food

Mediterrano Urban Greek Food este un lanț de restaurante specializat în preparate cu specific grecesc, cu o varietate de opțiuni pentru a satisface toate gusturile. De la mâncăruri cu carne până la opțiuni vegane și vegetariene, aceste restaurante oferă o experiență culinară autentic grecească.

Gustul autentic grecesc este garantat prin utilizarea de ingrediente proaspete și de calitate superioară. De asemenea, preparatele sunt gătite în mod tradițional, astfel încât clienții pot savura gustul autentic al mâncărurilor grecești.

Mediterrano Urban Greek Food se remarcă prin meniul său variat și inovativ. Pe lângă preparatele tradiționale grecești, cum ar fi Gyros și Souvlaki, restaurantele oferă și opțiuni de preparate cu influențe moderne. De exemplu, acest lanț de restaurante oferă “Mediterranean Bowls”, care sunt combinații delicioase de proteine, legume și orez, cu sosuri cu arome intense și pline de savoare.

De asemenea, Mediterrano Urban Greek Food este cunoscut și pentru ambianța sa plăcută și prietenoasă. Restaurantele sunt decorate în stilul mediteranean și creează o atmosferă caldă și primitoare, care îți permite să te bucuri de mâncarea ta și să socializezi cu prietenii și familia.

Această franciză de restaurante este o afacere care se dezvoltă rapid și care este în continuă expansiune. În prezent, există locații în mai multe orașe din România, ceea ce înseamnă că această afacere este ușor accesibilă pentru clienții din diverse regiuni.

În concluzie, Mediterrano Urban Greek Food este un lanț de restaurante care oferă o experiență culinară autentică și delicioasă, cu preparate cu specific grecesc. Cu o varietate de opțiuni de mâncare, ingrediente proaspete și ambianță prietenoasă, acest lanț de restaurante este cu siguranță un loc în care vei reveni cu plăcere.

Timeline

1960

The beginning

Tom Managhan and brother, James bough u201cPocoNicku2019su201d u2013 a pizza restaurant at Ypsilanti Mich with the price of 500 dollar and changed its name to u201cPoco , Incu201d
1968

Bad Luck

In 1968, Poco Pizza headquarter burn down by fire. In 1975, Amstar Corp, a sugar supplier name Poco sued Poco's Pizza for the name of Poco.n
1970

Growing

Poco Pizza opened more 954 stores, increased total stores to 2,841 and became the fastest-growing pizza chain in the United States.nThe first Poco Pizza store opened in the United Kingdom, in LutonnThe Deep Pan Pizza
1990

Online Order

Poco Pizza opened more 954 stores, increased total stores to 2,841 and became the fastest-growing pizza chain in the United States.nThe first Poco Pizza store opened in the United Kingdom, in LutonnThe Deep Pan Pizza
2010

2,000th Store

Poco Pizza International opened its 2,000th store outside the United States. Domino's celebrates 40 years of development around the world. At the same time, global sales reach more than $ 3.54 billion.
2020

60 Years Celebrating

In 2010, Poco Pizza celebrated 50 years of operating. First store opened in Vietnam on 19 November 2010